VDZ Arnhem


't Cranevelt 3 6815 DK Arnhem
026 442 5746 Klik om te bellen

Voetbal met meer plezier
De grootste voetbalvereniging van Arnhem
Voor dames en heren

Over VDZ Arnhem

VDZ staat voor Volharding Doet Zegevieren. VDZ is een sportieve en ambitieuze amateurvoetbalvereniging. Je vindt ons op Sportpark Cranevelt in Arnhem. VDZ is in 1926 opgericht en bestaat 100 jaar in 2026. Wij hebben ruim 1500 leden. Met 900 jeugdlleden en 200 meiden/vrouwen. Alle leden en ledengroepen zijn gelijkwaardig en hebben een volwaardige plaats binnen de vereniging. We hebben een prachtig clubblad De Volharder.

Voetbal met meer plezier
Ons motto is: voetbal met meer plezier. VDZ biedt iedereen de mogelijkheid om met veel plezier te voetballen. Ieder op zijn of haar niveau. Prestatief en recreatief. Van jong tot oud. Jongens, meiden, mannen en vrouwen. Iedereen telt mee, iedereen doet mee.

Meiden, jongens, vrouwen en mannen
VDZ brengt wekelijks meer dan 80 teams in het veld verdeeld over jeugd (jongens en meisjes), senioren (mannen en vrouwen) en zaterdag- en zondagvoetballers. Het hoogste mannenteam speelt in de derde klasse zondag van de KNVB. Het hoogste vrouwenteam speelt in de eerste klasse zondag van de KNVB. VDZ betaalt spelers niet. We leiden ze op!

VDZ Voetbal Academie
VDZ Voetbal Academie is de overkoepelende naam van alle opleidingsactiviteiten binnen VDZ. Met de voetbalacademie willen we de kwaliteit van onze voetbalopleiding op een hoger plan brengen en bijdragen aan het beter laten bewegen van kinderen. We volgen daarbij het kwaliteitssysteem van de KNVB en werken nauw samen met profclub Vitesse andere verenigingen.

Voetbal met meer plezier

Foto's

Logo VDZ

VDZ Arnhem in het kort

Sporten

Voetbal

Lidmaatschap noodzakelijk

Ja

Activiteiten

Competitiespel
Toernooien
Training
Vrij spelen

Team

Artikelen

Leden zijn trots op de sfeer bij VDZ

VDZ heeft afgelopen jaar een ledenonderzoek uitgevoerd. Het onderzoek leverde mooie resultaten en concrete verbeterpunten op. Zo voelt 92 procent van de leden zich thuis bij VDZ en is 79 procent van de...

Onze locatie

VDZ Arnhem


't Cranevelt 3 6815 DK Arnhem
026 442 5746 Klik om te bellen