Tomoe Dojo


Heer en Beekstraat 13 5242 AC Rosmalen
06 20407654 Klik om te bellen

Over Tomoe Dojo

Kyokushin Karate

Bij Tomoe Dojo, een karate sportschool in Rosmalen en Den Bosch (sHertogenbosch) kun je Kyokushin Karate trainen. Kyokushin Karate is fullcontact Karate, en lijkt in het vechten op kickboxen. De leermethode, de lesmethode is echter totaal anders dan bij een kickboxschool. We maken gebruik van de drie K's in het Kyokushin, Kihon (basistechniek), Kata (schijngevecht) en Kumite (vechten). Kyokushin Karate is ook bijzonder geschikt voor kinderen, gezien de vaste structuren in onze lesmethode zorgen we in de jeugdopleiding naast ontwikkeling van lenigheid, coördinatie, balans, kracht en conditie ook voor weerbaarheid en ontwikkeling van concentratievermogen. De lessen voor jong en oud  worden verzorgd door Sensei Jet Groot Kormelink, 3e Dan en in het bezit van het rijkserkende diploma Leraar Martial Arts (LMA, Niveau 3).

Van Bootcamp tot Clinic

Naast de reguliere Kyokushin lessen geeft Sensei Jet ook bootcamplessen (zondagochtend) in het zomerseisoen kracht/conditietrainingen (Kick-Cross-Camp) in de Tomoe Buitendojo, in de winter zelfverdedigingscurssussen en op aanvraag (weerbaarheids, zelfverdediging, karate) clinics op maat. Het Tomoe sparuurtje (sparren, vechten) op vrijdag is voor iedereen toegankelijk (ook voor Kickboxers!).

Talentontwikkeling

Naast de reguliere lessen komen de talentvolle of meer gedreven karateka's  terecht in het Tomoe selectie team, kata of kumite. Extra trainingen in weer en wind in de buitendojo! Maar het levert zijn vruchten af, ondertussen 3 Nederlands kampioenen op Kumite, en 1 op Kata. Op naar het Europeesch Kampioenschap!

One becomes a beginner after one thousand days of training and an expert after ten thousand days of practice

Foto's

Tomoe Dojo

Tomoe Dojo in het kort

Sporten

Karate

Activiteiten

Training

Onze locatie

Tomoe Dojo


Heer en Beekstraat 13 5242 AC Rosmalen
06 20407654 Klik om te bellen