SV KennemerRand


Velserstraat 24 2023 EC Haarlem
06102755219 Klik om te bellen

Over SV KennemerRand

Wat is KennemerRand

SV KennemerRand is een sportvereniging voor iedereen die in de natuur de conditie wil verbeteren of bijhouden. Buiten trainen we het hele jaar door in de Amsterdamse Waterleidingduinen, de "mooiste sportschool van Nederland". In de winter zijn er naast buitentrainingen ook conditietrainingen in een sportzaal. SV KennemerRand biedt zijn leden een breed aanbod: hardloopgroepen, nordic walking, sportwalk en low impact (voor wie het wat rustiger aan wil doen (zonder piekbelasting)).

Wij richten ons op bewoners  van Haarlem, Bloemendaal, Heemstede, Zandvoort, Velsen, Hillegom en Haarlemmermeer. Onze tainingen zijn ingedeeld naar niveaus en wensen. De trainingen worden geleid door een team van professionele trainers.

De binnentraining (van oktober t/m maart) is een fitnesstraining met extra aandacht voor je ski-conditie m.n. kracht en rompstabiliteit, voor velen aan te raden! We hebben ook winter low impact training voor als je het even rustiger aan moet doen. Bij voldoende belangstelling is er een Nordic Walking cursus.

In de wintermaanden wordt er een gezellige skireis georganiseerd door en voor de leden.

Je vindt ons op www.kennemerrand.nl

SV KennemerRand in het kort

Sporten

Hardlopen
Nordic walking

Lidmaatschap noodzakelijk

Ja

Activiteiten

Fitnesstraining
Training

Onze locatie

SV KennemerRand


Velserstraat 24 2023 EC Haarlem
06102755219 Klik om te bellen