Shaolin Kungfu Zwolle


Westerlaan 22 8011 CB Zwolle
0622410167 Klik om te bellen

Over Shaolin Kungfu Zwolle

Shaolin Kungfu Zwolle 'The way of Shaolin'

Shaolin Kung Fu Instituut Zwolle is opegericht door sifu Douwe ter Horst. Douwe wil hiermee zijn tomeloze passie voor het Chinese Shaolin Kung Fu delen met een ieder die geinteresseerd is.

Shaolin Vechtsport bestaat al zo'n 1500 jaar en is na de komst van Bodhidharma verder ontwikkeld door de monniken uit het Shaolin Klooster. Sifu Douwe ter Horst is een LMA Leraar Martial Arts, rijkserkend door de Federatie Oosterse Gevechtskunsten en geeft met deze deskundigheid de lessen.

De lessen bij Shaolin Kungfu Zwolle bestaan uit: Shaolin Vorm,, Wapens, Zelfverdediging, Sanshou Kickboksen, Grondvechten maar ook Chen stijl Tai Chi en Qi Gong. Door het doen van Shaolin Kung Fu verbeter je kracht, conditie en lenigheid enorm. Naast deze fysieke aspecten krijgt u ook meer zelfvertrouwen en een betere concentratie door het volgen van de trainingen.

Doe een gratis proefles mee en neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de trainingen, of voor het aanvragen van workshops of clinics.  De lessen zijn voor jong en oud, want voor iedereen zijn er wel onderdelen in Shaolin Martial Arts die hem of haar meer zullen aanspreken. Voor meer informatie, of het aanvragen van een gratis proefles neem dan contact met ons op. Dit kan via de mail, telefonisch of via whatsapp.

Shaolin Kungfu Zwolle in het kort

Sporten

Karate
Vechtsport
Verdedigingssport

Lidmaatschap noodzakelijk

Ja

Activiteiten

Toernooien
Training

Onze locatie

Shaolin Kungfu Zwolle


Westerlaan 22 8011 CB Zwolle
0622410167 Klik om te bellen