Schietsportvereniging De Krommerijnschutters


Tolhuislaan 3A 3981 HR Bunnik
030-2285552 Klik om te bellen

Over Schietsportvereniging De Krommerijnschutters

 

Sportschieten in Bunnik

 

Schietsportvereniging De Krommerijnschutters is een kleine vereniging die al sinds 14 november 1958 is gevestigd in Bunnik. Doelstelling is natuurlijk het beoefenen van de schietsport en het leveren van prestaties. Maar er is ook plaats voor gezelligheid.

Elke dinsdagavond van half acht tot half elf is onze vaste clubavond in gebouw “De Slagpen” op de Tolhuislaan 3A te Bunnik.

Hier hebben we een eigen accommodatie met uiteraard schietbanen, maar ook een kantine waar we wat kunnen drinken en onze sociale contacten onderhouden.

 

 

Onze schietsport beoefenen wij in ons eigen clubgebouw, “De Slagpen” aan de Tolhuislaan 3A te Bunnik.

Hier hebben we de beschikking over  10-  en12- meterbanen geweer en pistool. Voor geweerschutters zijn britsen voor de liggende en knielende houding aanwezig.

Ook is er een ruime kantine met kaarttafel en biljart en natuurlijk een bar waar wat gedronken en gegeten kan worden. Het gebruik van alcohol is uiteraard pas na het schieten toegestaan.

 

 

Informatie en kennismaking.

 

Als uw interesse is gewekt, kom dan gewoon eens, geheel vrijblijvend, kennismaken. Het verplicht u tot niets.

Wij geven u graag alle informatie die u nodig heeft om een goede indruk te krijgen van onze sport en zullen uiteraard alles doen om u enthousiast te maken. Uw vragen worden beantwoord en u kunt zien en ervaren wat de schietsport inhoudt.

U kunt ook eerst bellen naar telefoonnummer 030-2285552. U krijgt dan één van onze bestuursleden aan de lijn bij wie u informatie kunt krijgen en eventueel een afspraak kunt maken.

 

Uiteraard dient u van onbesproken gedrag te zijn, maar dat spreekt volgens ons vanzelf.

Als iemand lid wordt van onze vereniging, moet dat zijn om de schietsport te beoefenen, al dan niet met een eigen (vuur-)wapen. Andersom past binnen onze vereniging niet. Er zijn gemakkelijker manieren om aan een vuurwapen te komen dan het lidmaatschap van een vereniging.

 

Tot ziens op één van onze verenigingsavonden.

 

 

 

 

Foto's

Schietsportvereniging De Krommerijnschutters in het kort

Sporten

Schietsport
Sportschieten

Lidmaatschap noodzakelijk

Ja

Activiteiten

Sportschieten.

Onze locatie

Schietsportvereniging De Krommerijnschutters


Tolhuislaan 3A 3981 HR Bunnik
030-2285552 Klik om te bellen