PowerSports Brielle


Het Woud 24A 3232 VM Brielle
06-1350 2641 Klik om te bellen

Over PowerSports Brielle

Welkom bij PowerSports Brielle!

Bij PowerSports Brielle kun je diverse vechtsporten en krachtsporten beoefenen. Wij zijn geen gewone sportschool, maar een fanatieke sportclub met enthousiaste leden. Of je nu wilt afvallen, fitter wilt worden of een vechtsport wilt beoefenen, wij bieden ervaren begeleiding, een supergoede sfeer en veel resultaat.

Je kunt bij ons de volgende sporten beoefenen:

Muay Thai kickboksen

Muay Thai kickboksen is een intensieve gevechtssport, die beoefend kan worden door jong en oud. De combinatie van techniek, kracht, snelheid, timing en uithoudingsvermogen maakt van Muay Thai een complete vechtsport, die je zowel als wedstrijdsport als voor zelfverdediging kunt beoefenen.

CrossTraining

Wil je zo snel mogelijk fit worden? Dan is CrossTraining dé sport voor jou! CrossTraining is een manier van fitness die gewichtheffen en conditietraining combineert tot een intensieve en vooral leuke workout.

MixedFight Kids

Voor kinderen van 6 - 13 jaar bieden wij een leuke, zeer gevarieerde en vooral veilige training. Door de combinatie van verschillende gevechtssporten, leren kinderen diverse vechtsporttechnieken, maar ook zaken als valbreken, ontwijken en natuurlijk tegen een stootje te kunnen.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de verschillende sporten die PowerSports Brielle te bieden heeft? Bezoek onze website, of neem contact op voor een gratisw proefles!

Foto's

PowerSports Brielle - Muay Thai kickboksen, CrossTraining & MixedFight Kids

PowerSports Brielle in het kort

Sporten

CrossFit, krachtsport
Vechtsport
Verdedigingssport
Zelfverdediging

Lidmaatschap noodzakelijk

Ja

Activiteiten

Muay Thai, kickboksen, crossfit
Training

Onze locatie

PowerSports Brielle


Het Woud 24A 3232 VM Brielle
06-1350 2641 Klik om te bellen