Nationale Sport Week 2011

Van 16 tot en met 23 april vindt de achtste Nationale Sport Week plaats. Sportverenigingen, scholen, gemeenten en andere aanbieders van sport en bewegen organiseren in het hele land sportieve activiteiten. Zo kan iedereen ontdekken hoe leuk, gezond en vooral gezellig het is om te sporten.

Op zaterdag 16 april vindt de aftrap van de Nationale Sport Week 2011 plaats in Schiedam. Een spectaculaire openingsdag vol sport en entertainment. Maar niet alleen Schiedam zet zich tijdens de Nationale Sport Week actief in om iedereen kennis te laten maken met het plezier dat sport kan geven. Ook de sportclubs, sportverenigingen, bedrijven, scholen en iedereen die maar wil laten zien hoe leuk sporten is, zet haar deuren open, geeft sportclinics, demonstaties en organiseert toernooien. En dat doen zij gedurende de gehele Nationale Sport Week!

Vorig jaar werden er tijdens de Nationale Sport Week landelijk ruim 4.400 sportactiviteiten georganiseerd met maar liefst 550.000 deelnemers. Dat de organisatie van sportactiviteiten ook dit jaar weer volop aan de gang is, bewijst de inmiddels alweer lange lijst van aangemelde sportieve activiteiten die te vinden zijn op  www.nationalesportweek.nl. En daar komen er dagelijks meer bij!

De Nationale Sport Week brengt jaarlijks steeds meer mensen op een plezierige manier aan het sporten. De Nationale Sport Week krijgt onder meer de actieve steun van BN'ers die als ambassadeur optreden, zoals Marco Borsato, Frits Wester, Jochem van Gelder, Ralf Mackenbach, Peggy Vrijens en Ellen Hoog.

Het brein achter deze Nationale Sport Week is de Stichting Nationale Sport Platform, een initiatief van NOC*NSF, de KVLO, Vereniging Sport en Gemeenten, brancheorganisatie voor ondernemers in de sportdetailhandel (CBW-Mitex) en de brancheorganisatie van sportleveranciers (FGHS). Meer informatie vindt u op de website http://www.nationalesportplatform.nl/

N Sport W

Print| Stuur door
Deze pagina is geprint via sportvereniging-info.nl