Evenement: Drie Dolle Dagen!


Kinderen die sporten, ouders met “Hobby’s” Opa en Oma met dragende wensen van/voor velen, altijd wordt er gezocht voor, of verlangd naar? Bazaars, beurzen, dorpspleinen allemaal bekende en veel gesleten stof. Leuk hoor, maar niet dat ene dingetje of niet dat lang gezochte onderdeeltje. Nee, dure koffie, geen gebak en weer een dag van heel “gezellig” rond gegaan.

 

64213

 

 

 

 

 

De Dolle Dagen staat op 10 april op het voormalige terrein van de Veilinghallen Zetten.

 

De "Drie Dolle Dagen" zijn een opzet, waar een ieder zich in kan terugvinden, of simpelweg wordt gedwongen er te staan of heen te gaan. Nee, niet wij,  Maxima zal haar ongenoegen aan de niet-betrokkenen, duidelijk in een brief aan hen vertalen. De "Drie Dolle Dagen" is een opzet, waar de markt/beurs is verdeeld is diverse locaties en onderdelen, verder te noemen: "Werelden".  Zo hebben de sporters en sportverenigingen een herkenbaar platvorm. Zo hebben de Hobbyisten een aan hun beleving herkenbaar gezicht. Maar ook de stoffige Bazaar heeft hier een nieuw jasje gekregen.


 • Sportwereld
  Een ruil/tweedehands kennismakingsbeurs voor sport(ters) die doorgroeien in maat en sport. Maar ook nieuwe producten staan er in deze ‘Wereld' te blinken. De sporter kan echter het nieuw bemachtigde materiaal gelijk even uitproberen! Op de buiten terreinen zijn diverse sport locaties gecreëerd. Van Crossbaan tot voetbal/honkbal/handbal/vissen locaties noem maar op. Alle sporten, bonden en aanwezige verenigingen komen terug in deze opzet. Ook de gemotoriseerde sporten staan hier hun mannetje. Van machine tot kleding of verzekering tot techniek, alles op een blaadje voor het plaatje. Waar kun je nou lekker iets nieuws ruilen/kopen en dan gelijk even lekker aan de bak met het goed? Naast de eigen te proberen spelvormen geven Topsporters uit de segmenten uiteraard een pakkende demo. Hier kan er gekeken worden of een droom haalbaar is of een droom zal blijven!!?

 

 • God en zijn Hobbywereld
 • Alles valt te benoemen onder het bijna religieus te gebruiken woord, dit is mijn "Hobby". Van verzamelaar tot modelbouwer van cultuur tot aan "Die zijn niet goed wijs".  Alles wat onder de ‘Huis, Tuin en Keuken'-hobby valt, heeft hier zijn plek. Van jong tot oud van nog niet geboren of zal nooit worden geboren, toch staat alles hier.

 

 

 • Wereld van de "Kofferbak Sale"
  Geen luxe auto's met een leuk kleed en allerlei tierelantijntjes in de wei uitgestald. Nee, een Heuse ‘Kofferbak Sale'. Alles op het gebied van onderdelen van mens en machine. Van Tuning tot het ‘SolexEitje' van weleer. Elk ooit bedacht schroefje en moertje liggen hier in....inderdaad de Kofferbakken. De stands bestaan niet voor niets uit Blinkende Sloopauto's met voldoende ruimte in de kofferbak.

 

 

 • Wereld van de "Garage Sale"
  Een Bazaar, maar dan wel met een opgeruimd gezicht. Een schemerlampje op een verlopen kleedje op de vloer uitnodigend? Hier staat ie in zijn eigen garage in het echte licht. En wees eerlijk, rommel moet toch wel een beetje leuk verpakt zijn, alvorens het gaat prikkelen bij Tante of Ome? Alles wat over is uit de grote schoonmaak of van een iets te creatieve Boedelscheiding (de Ferrari en Bayliner geven we uiteraard iets meer aandacht). Zet het maar in de garage en wie weet.

 

 

 • Braderie: een Wereld van Gezelligheid
  Op ieder Dorpsplein of beurs wel eens gezien, de echte standhouder met allerlei niet aan te ontkomen Gadgets. Hier staan ze uiteraard ook. Tussen al het geweld van "Kijk nou dan!" of "Dat mot ik hebben!", is het een noodzakelijk kwaad, om ook deze standhouders eens te laten vertalen, wat je met dat shirt of zonnebril al dan niet moet.

 

 

 • De wereld van Toen
  Alles van vroeger of een paar jaar geleden. Meubels, werktuigen voertuigen. Solex of Puch maar ook de eerste Scooter is hier te vinden. En wat te denken van ‘Oude ambachten' heerlijk om naar te kijken maar Oooooo zo blij, dat er vooruitgang is gevonden.

 

 

 • Het Haagse Wereldje
  Hier kunt u verenigingen of diensten vinden, die we in het dagelijks leventje broodnodig hebben, zeggen ze althans zelf. Verzekeringen, Mobiliteitsdiensten, Opleidingen en al van dien. Geen saai hoekje, zeker niet, want er staan ‘bekende Haagse koppen' om u uitleg te geven over de brandende vragen..

 

 

 • De Wereld van het Huwelijk
  Voor menigeen een zoektocht naar het te denken geluk. Voor andere een dubbeel lading in deze, daar ze inmiddels ook een stand op de ‘Garage Sale' hebben gevuld, maar toch lekker doorzoeken naar die Prins of Prinses. Bestaan ze? Denk het wel, maar wat gebeurt er allemaal in het ‘Wereldje van de weg naar de Ambtenaar'? Nou allereerst een bezoekje aan de...
 • "Dolle Dagen". Alles op weg naar de Vrijgezellen avonden en het feest op de beslissende data zelf. Wat te dragen, wat af te leren, wat te doen met een Eega? Alles op een Taart aan u gepresenteerd en dan nooit meer zeggen: "Als ik dat geweten Had!". Nee gewoon de boot in.

 

 

 • Wereld van het 'Ronde Buikje'
  Poffertjes, Suikerspin, lekkere knabbels maar ook de Braadworst en het Hamburgertje zijn hier te vinden, uiteraard met de benodigde vloeibare goedjes om het weg te spoelen..

 

 

 • De Parade: een ‘Wereld van vermaak'
  Hier is voor jong en oud iets te horen of te zien. Plaatselijke bands, zang (met en zonder Ballen) schrapen hier de keeltjes rauw. Een lekker regionaal Poppodium, met wisselende en zeer gewaagde, om reacties vragende, opkomsten. Shows van Stand up Komediant tot een heus ‘Stuntgevolg', álles kun je hier verwachten. En ja hoor, ook de allerkleinsten zijn niet overgeslagen....

 

 

 • Blagenparadijs
  Geen leuk wandelingetje op de A4. nee gewoon een ‘Blagenparadijs'. Springen en schreeuwen dat kennen ze toch allemaal?

 

 

 

 • Vip Wereld
  Een wereld waar we allemaal nieuwsgierig naar zijn. Wat krijgen die gasten nou meer dan ons? Wat hebben die gasten voor een plek? Op alle vragen geeft onze Vip tent de antwoorden.
  Maar let wel: bij ons staan de Vippers in een Kooi en mogen wij eens lekker naar hén kijken en .....

 

 • Uitgang! Terug naar de normale Wereld?
  Het is voorbij terug naar huis maar dan wel met zwaar bevochten goedjes. En verhalen te over om hen die niet op de "Dolle Dagen" durfden te komen eens lekker in te wrijven wat het leven te recyclen heeft.

 

 

Met vriendelijke groet,          


Der Doctor van Mooie Gekken


Print| Stuur door
Deze pagina is geprint via sportvereniging-info.nl