Kung fu school Chang Ho


Bernhardlaan 10 6824 LE Arnhem
06 28647253 Klik om te bellen

Over Kung fu school Chang Ho

Wie is Kung fu school Chang Ho?

Kung fu school Chang Ho is opgericht in 2006 en bestaat uit drie scholen. De leraren geven veel persoonlijke aandacht aan de leerlingen en zorgen ervoor dat deze zich goed kan ontwikkelen. Het principe dat iedere leerling anders is, is een belangrijk gegeven, en een cruciaal onderdeel van de filosofie van Chang Ho.

Wat is kung fu?

Kung fu is een Chinese vechtkunst die lang door monniken in het klooster beoefend werd. Het is een vechtkunst met veel variatie en diverse stijlen, welke zich bijvoorbeeld uitbeelden in de 9 dierenstijlen, zoals de draak, tijger, slang en bidsprinkhaan. Kung fu is meer dan alleen vechten; het gaat er ook om dat je menselijk blijft.

De filosofie van kung fu school Chang Ho

Chang Ho betekent “lange rivier”. De rivier die zijn oorsprong vindt in de bergen en door een paar druppels smeltwater uitgroeit tot een rivier. Het vindt altijd de juiste weg en als het eenmaal groot is, is het niet meer te stoppen. Deze rivier overbrugt een grote afstand voordat het in de zee uitmondt. Een groot gebied in de omgeving van de rivier profiteert hiervan. Dit is de filosofische gedachte achter Chang Ho. In de praktijk wil kung fu school Chang Ho vooral dat de leerling zich kan ontwikkelen en zich niet belemmerd voelt in dit proces. Hij of zij leert om de juiste keuzes te maken en zichzelf te blijven.

Naast het individuele aspect is ook een gedeelte in de les waar je als groep traint. Teamwork en teamspirit krijgen hierbij de aandacht. “Samenwerken” is hierbij het sleutelwoord. Het draagt ertoe bij dat je als groep en als persoon steeds sterker wordt.

Naast het vechtaspect is er ook aandacht voor:

* Zelfvertrouwen
* Persoonlijke ontwikkeling
* Grenzen proberen te verleggen
* Weerbaarheidstraining
* Oosterse filosofie
* Rust in jezelf
* Teamwork

Kung fu lessen voor dames en heren

Zaterdag 10:00 – 12:00 uur
adres: Gymzaal Bernhardlaan 10, 6824 LE Arnhem
Zondag 10:30 – 12:30 uur
adres: Gymzaal De Opmaat, Emily Brontesingel 1a, 6836 TV Arnhem
Woensdag 19:30 – 21:30 uur
adres: Gymzaal Bernhardlaan 10, 6824 LE Arnhem

Gratis proefles

Meld je aan voor een gratis proefles via onze website www.kungfuchangho.nl

Foto's

Sporten

Vechtsport
Verdedigingssport

Onze locatie

Kung fu school Chang Ho


Bernhardlaan 10 6824 LE Arnhem
06 28647253 Klik om te bellen