Hillegersberg Sportvereniging SVH


Oude Raadhuislaan 154 3054 NT Rotterdam
0652764537 Klik om te bellen

Over Hillegersberg Sportvereniging SVHZwemsportvereniging SVH is de waterpolo vereniging van Rotterdam. Sinds 1926 is de vereniging actief in de Nederlandse waterpolo competities. SVH biedt haar leden een goede combinatie van plezier en sporten op hoog niveau. Ben jij geinteresseerd in waterpolo bij SVH, stuur ons gerust een email.

SVH heeft momenteel 14 teams. Er zijn 6 heren teams, een dames team, en zeven jeugdteams. SVH heeft veel jonge enthousiaste vrijwilligers die hard werken om verder te groeien. Heren 1 speelt al jaren mee in de top van de eerste klasse bond en aast op een promotie naar de hoofdklasse. Heren 2 speelt mee in de top van de reserve 2e klasse. Dames 1 speelt ook voor promotie in de vierde klasse van het district. Met veel focus op de jeugd hoopt SVH de komende jaren te blijven groeien.

SVH biedt een leuke combinatie van sportiviteit en gezelligheid voor groot en klein. Waterpolo en plezier staan centraal! Kom snel een keertje kijken bij een training of neem contact met ons op!

Foto's

Hillegersberg Sportvereniging SVH in het kort

Sporten

Waterpolo

Lidmaatschap noodzakelijk

Ja

Activiteiten

Competitiespel
Toernooien
Training

Onze locatie

Hillegersberg Sportvereniging SVH


Oude Raadhuislaan 154 3054 NT Rotterdam
0652764537 Klik om te bellen