Hapkido school Chimyung Kwan


Buitenlanden 21 3274 MB Heinenoord
0622-551276 Klik om te bellen

Over Hapkido school Chimyung Kwan

Chimyung Kwan is een Jungki Hapkido school waar onderwezen wordt in de stijl zoals de grondlegger Choi, Jong-Sul het ooit zelf heeft geleerd.

Via Hapkido leer je bewegen en balans, wat in onze huidige maatschappij misschien wel de belangrijkste factor is als je op zoek gaat naar een sport. De lessen bestaan uit een heel doordacht systeem. Dit systeem heeft onze Grootmeester Lim, Hyun-Soo, die zelf 20 jaar onderwezen is door de grondlegger Choi, vastgelegd in een boek. De stijl is orthodox te noemen en anders dan andere stijlen gaat het hier om de originaliteit en diepgang van de technieken.

Hapkido is compleet en wordt daardoor ook beoefend door het leger en de politie in Zuid-Korea. We leren omgaan met situaties en kunnen (pols)klemmen, stoten, trappen, ontwijken en blokken toepassen. Door de bewuste opbouw in dit systeem leer je basistechnieken die later te combineren zijn, daarom heel compleet en voor een ieder is er iets in te vinden wat bij je past.

  • Er wordt les gegeven vanaf 10 jaar tot zo lang je wilt!
  • Onze club bestaat uit ongeveer net zoveel mannen als vrouwen.
  • We hebben 3 locaties in de Hoeksche Waard en zo een goede bereikbaarheid.
  • Je kan 3 keer per week trainen.

We zijn de eerste Hapkidoschool in de Hoeksche Waard en vele kennen deze krijgskunst dan ook nog niet. Graag nodigen wij je uit om een keer te komen kijken of mee te doen. Wees welkom!

Foto's

Hapkido school Chimyung Kwan in het kort

Sporten

Zelfverdediging

Lidmaatschap noodzakelijk

Ja

Activiteiten

Hapkido

Onze locatie

Hapkido school Chimyung Kwan


Buitenlanden 21 3274 MB Heinenoord
0622-551276 Klik om te bellen