Fort Alpha


De Bijlen 4b 2406 LL Alphen aan den Rijn
06 54776611 Klik om te bellen

Over Fort Alpha

Fort Alpha is een buitensport locatie in Alphen aan den Rijn. Voor obstacle run, bootcamp en survival training kun je op deze unieke sportlocatie in Zuid-Holland terecht. Ons terrein is volledig ingericht met obstakels en leuke uitdagingen. Zo kun jij wekelijks, dagelijks, wat jou uitkomt, bij ons komen trainen.

Het aanbod bij Fort Alpha loopt uiteen van bootcamp, obstacle en survival training tot kickboksen, personal training, teamuitjes en zelfs partijtjes voor kinderen. Bij Fort Alpha is veel te doen! Sporten, trainen, actief in de buitenlucht, daar staan wij voor. Durf jij het aan?

Obstacle & Survival Running
Bij deze sporten train je je hele lichaam door middel van het nemen van hindernissen. Denk hierbij aan touwklimmen, monkeybars, tijgeren, over muren heen e.t.c. Ga jij binnenkort een obstacle run doen? Of ben je een ervaren sporter en zoek je een trainingslocatie? Jonge-, oude-, gevorderde- en beginnende sporters zijn bij ons aan het goede adres!

Bootcamp
Bootcamp is een full body work-out in de buitenlucht. Het is een combinatie van hardlopen en fitnessoefeningen. We maken gebruik van attributen of de omgeving om de training nóg leuker te maken.

Teamuitjes & Feestjes
Wil jij een dagje langskomen met je team, collega's of je beste vriend(inn)en voor een training? Bij Fort Alpha ben je welkom voor teambuilding activiteiten en kinderfeestjes. Wij zorgen voor een leuk programma en maken van ieder partij(tje) een leuk feestje.

Teambuilding voor bedrijven
Ben je op zoek naar een sportief uitje met jouw collega's? Wil je de groepsdynamiek of samenwerking onderling verbeteren? Bij Fort Alpha bieden we gave teambuildings-sessie aan voor bedrijven.

Neem een kijkje op onze website: www.fortalpha.nl