CQFS Rotterdam-Barendrecht


Brugge 10 2993 LB Barendrecht

Over CQFS Rotterdam-Barendrecht

De basics van het Close Quarter Fighting System

Bewustzijn, controle en resultaat. Dat zijn de bouwstenen van het Close Quarter Fighting System, een vechtsysteem dat effectieve vechttechnieken combineert voor maximale inzetbaarheid in real-life confrontaties.
Bij CQFS gaan we uit van het principe dat zelfverdediging begint bij zelfcontrole, waarbij je grip hebt op jouw angsten en die overwint. Waarna je ook je tegenstander overwint.

Aanpak:
Bij CQFS hebben we daarvoor een systematische aanpak gecreëerd, waarin we een naadloze verbinding maken tussen het fysieke en het mentale. We leren je je angst om te buigen naar energie die je effectief in kunt zetten. We helpen je ook om de adrenaline te sturen die vrijkomt tijdens een agressieve confrontatie. Zo ben je bij CQFS altijd bezig met het doel dat je wilt bereiken, de actie die daarvoor nodig is en het resultaat dat je dan bereikt.

Fases
Hierbinnen wordt gewerkt met natuurlijke reacties zoals; Verstijven, Vluchten en Vechten die voortkomen uit biomechanische principes in de mens. We trainen dus op natuurlijke reacties.

Praktijk
Binnen het CQFS-systeem kennen we geen technieken of Martial arts termen.
Zo boksen we niet maar leren we je slaan. We grapplen niet maar leren je vechten.
We sparren niet maar gebruiken combattieve drills die écht toepasbaar zijn.
Zo garanderen wij dat je het CQFS-systeem succesvol in kunt zetten voor zelfverdediging in real-life scenario’s. Hierdoor gaat het CQFS-systeem onbewust deel uitmaken van je reflexmatige reacties en kom je in een confrontatie nooit voor verrassingen te staan.

Ook benieuwd naar hoe Close Quarter Fighting System in de praktijk werkt? Neem contact op met uw Mechanic Erwald Voll en doe mee!

E-mail: barendrecht@cqfs.eu

Foto's

Close Quarter Fichting System

CQFS Rotterdam-Barendrecht in het kort

Sporten

Vechtsport
Zelfverdediging

Lidmaatschap noodzakelijk

Ja

Onze locatie

CQFS Rotterdam-Barendrecht


Brugge 10 2993 LB Barendrecht