Budocentrum Junansei


Multatuliulaan 92 2252 ZM Voorschoten
0652573388 Klik om te bellen

Dynamische vechtsportlessen
Voor peuters, kleuters, kinderen en volwassenen
Locaties in Voorschoten, Wassenaar en Leiden

Over Budocentrum Junansei

Budocentrum Junansei is een gezellige vechtsportschool met locaties in Voorschoten, Wassenaar en Leiden. Er zijn lessen in Ju-Jutsu (Jiujits), Aikido en Kobudo voor volwassenen en kinderen.

Het Ju-Jutu (stijl Yoseikan) is een veelzijdige krijgskunst met elementen uit judo, aikido, karate, kickboksen, traditionele ju-jutsu stijlen, kobudo en bjj. Hoewel de stijl zich ook leent voor wedstrijden speelt de toepasbaarheid voor zelfverdediging altijd een belangrijk rol.

Het Aikido (stijl Yoseikan) is een sierlijke discipline waar geprobeerd wordt om de energie van de aanvaller te neutraliseren of te controleren met zo min mogelijk schade voor de aanvaller. De persoonlijke ontwikkeling van de beoefenaar staat in deze activiteit voorop.

Kobudo (stijl Tenshin Shoden Katori Shinto Ryu; Yoshio Sugino) is een traditionele krijgskunst waar geleerd wordt om het zwaard te hanteren tegen verschillende wapens, zoals zwaard, staf (bo) en hellebaard (naginata). De training is veel in vaste vormen met houten oefenwapens.

Speciaal voor kleuters is er Tuimelbudo, dynamische lessen waarin basis judo en zelfverdediging centraal staan. Er is ook een variant voor peuters waar de kinderen samen met een ouder kunnen stoeien.

De lessen worden gegeven door Sam Sosef & Esther van Diggelen.

Naast de budolessen op de mat verzorgen ze ook cursussen zelfverdediging en weerbaarheid voor volwassenen, kinderen, bedrijven en zorginstellingen.

En trainingen voor bedrijven gebaseerd op de principes uit de krijgskunsten met de nadruk op conflictmanagement, agressie regulatie, weerbaarheid, samenwerken en leiderschap

Foto's

Budocentrum Junansei in het kort

Sporten

Vechtsport
Verdedigingssport
Zelfverdediging

Lidmaatschap noodzakelijk

Ja

Activiteiten

Aikido
Training

Onze locatie

Budocentrum Junansei


Multatuliulaan 92 2252 ZM Voorschoten
0652573388 Klik om te bellen