• Utenbroekestraat 3
    2597 PG 's-gravenhage

Um Yang Kwon

Hapkido (Han Moo Kwan) en Taekwondo (WTF) school, tevens wapentraining en zelfverdediging voor vrouwen, in Den Haag. Um Yang Kwon is aangesloten bij de Daehan Hapkido Bond Nederland. Er vinden regelmatig seminars en centrale trainingen plaats. Elk jaar komt de grootmeester uit Korea voor extra trainingen. Bij Hapkido wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de kracht en beweging van de tegenstander om hem uit balans te brengen en/of te controleren. Hierdoor is Hapkido ideaal als zelfverdediging voor jong en oud. Deelnemen aan de trainingen vindt pas plaats na toelating op basis van voordracht. Na de voordracht zal er ook nog met de kandidaat een gesprek plaats vinden.

Deze sportvereniging in het kort

• Verdedigingssport