• Prins Bernhardlaan 2
    1111 ET Diemen

Blue Stars Basketbal Diemen

Basketbal is een van de oudste basketbalclubs van nederland en heeft een glorierijke periode gekend met meerdere teams in de eredivisie en verschillende landstitels. Blue Stars Basketbal is met 20 nationale dames titels nog steeds record houder van de nederlandse eredivisie. En ook met de heren heeft Blue Stars (toen Fiat Stars) diverse landstitels veroverd toen nog met bekende namen in de selectie zoals o.m. Mart Smeets en Ton Boot.

Op dit moment hebben we geen teams meer op het hoogste niveau. In 2007 hadden we nog slechts 27 leden en stonden we voor de keuze of we wel of niet zouden doorgaan met de vereniging. We hebben toen met een aantal enthousiastelingen het besluit genomen om door te gaan en de club nieuw leven in te blazen. Op dat moment hebben we ook het besluit genomen om weer met jeugd teams te starten.

Momenteel is Blue Stars basketbal weer een bloeiende club en heeft de vereniging met meer dan 100 leden weer een gezond ledental.

Wil jij basketballen bij de leukste club van Diemen en omstreken?

Kijk dan op onze website voor meer informatie!

• Basketbal