• Appellaan 6
    1185 RJ Amstelveen

TV FIT Amstelveen

Turnvereniging FIT Amstelveen biedt voor ieder wat wils. Of je nu 6 bent of 63, bij ons ben je aan het juiste adres voor jouw manier van bewegen. Je kunt bij ons terecht voor Kleutergym, Jongens- en Meisjesgym, Acrogym, Recreatief turnen en Groepsspringen. Ter kennismaking kun je zelfs twee gratis proeflessen volgen. Turnvereniging FIT Amstelveen is tevens de enige turnvereniging in Amstelveen die beschikt over een wedstrijdgroep voor zowel dames als heren. Onze gediplomeerde technische leiding is actief in twee goed uitgeruste zalen in Amstelveen, met als hoofdlocatie de Appellaan. Interesse gekregen? Neem contact met ons op of kom gezellig langs en doe gratis twee proeflessen mee. Voor meer informatie kijk je op op onze site.

• turnen, gymnastiek