Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Hazelaarweg 2
    3053 PM Rotterdam
  • 0104651664
  • Website

HC Rotterdam

Met meer dan 2.500 leden behoort HC Rotterdam tot de grootste hockeyclubs van Nederland. Heren 1 komt uit in de Hoofdklasse, Dames 1 speelt sinds 2012 in de Overgangsklasse. In 2013 werd Heren 1 landskampioen.
HC Rotterdam is voortgekomen uit een fusie tussen verschillende Rotterdamse verenigingen waarvan de oudste meer dan 90 jaar geleden werd opgericht. Vlak na het ontstaan van de huidige HC Rotterdam in 1973, telde de vereniging 600 leden. In 1992 werd het 1.000ste lid verwelkomd en in 2010 het 2.500ste.

HC Rotterdam heeft de beschikking over een eigen hockeystadion (waterveld) met een maximale capaciteit van 10.000 toeschouwers. Daarnaast telt de club nog eens twee water- en vier zandingestrooide kunstgrasvelden.

De jeugdopleiding is belangrijk bij HC Rotterdam. Dit begint al bij de mini’s. Elke week trainen en spelen er meer dan 600 kinderen (meer dan 100 kabouters, 15 F-teams, 18 eerstejaars E-teams en 14 tweedejaars E-teams). Onder semi-professionele begeleiding worden de basisvaardigheden van de spelertjes en speelstertjes voortdurend ontwikkeld. Hierbij staat de missie van de club – iedere jeugdspeler de mogelijkheid bieden om zichzelf maximaal te ontwikkelen in een plezierige, sociaal veilige omgeving – centraal.

Ondanks de ledenomvang, is HC Rotterdam een echte familieclub die uitsluitend kan functioneren door de inzet van een groot aantal vrijwilligers. Deze worden ondersteund door een aantal professionele krachten.
Kijk voor meer informatie op onze website.

Foto's van HC RotterdamDeze sportvereniging in het kort

Activiteiten

  • Competitiespel
  • Toernooien
  • Training

Ik ben geinteresseerd in wat het kost om onze ledenadministratie uit te besteden:

Nee

Lidmaatschap noodzakelijk:

Ja