• Spaarndammerdijk 651
    1014 AD Amsterdam

Manta Duikteam

Manta is de grootste en de oudste NOB duikvereniging van Amsterdam. Ruim 50 jaar geleden is Manta opgericht bij de NOB onder inschrijfnummer 2.

Sindsdien is het aantal leden gegroeid naar meer dan 100. Manta biedt het breedste duikaanbod in Nederland aan, organiseert jaarlijks vele activiteiten en heeft een actieve onderwaterhockey tak. Of je nu wekelijks aan je conditie wilt werken of alleen buiten wilt duiken, binnen Manta is het allemaal mogelijk.

Manta staat voor gezelligheid. We hebben een clubhuis waar we goed bier schenken, organizeren gemeenschappelijke trainingen, gaan naar tournooien en doen allerlei activiteiten.

Deze sportvereniging in het kort

• Duiken en Onderwaterhockey