• Vijfde Rompert 3
    5233 EJ 's-Hertogenbosch
  • 0736420272

Gehandicapten Sport SVG

SVG is een sportvereniging die diverse sporten (zwemmen, zwemlessen, waterbasketbal, sport en spel, sportief bewegen, boccia) aanbiedt aan mensen met een beperking. SVG gaat uit van mogelijkheden en niet van beperkingen.
De sporten worden recreatief gespeeld waarbij waterbasketbal en boccia ook in competitieverband gespeeld worden. De avonden zijn voor zwemmen en waterbasketbal op woensdagavond (vanaf 19.25 uur in Sportiom); sport en spel en boccia op dinsdagavond (vanaf 19.00 uur in de Schutskamp) en sportief bewegen op maandagavond in de Elzenstraat. De zwemlessen vinden in de Tolbrug plaats op woensdag vanaf 18.00 uur.

Deze sportvereniging in het kort

• Toernooien

• opleiding voor zwemdiploma voor kinderen
  • sport en spel, sportief bewegen, boccia, waterbasketbal,