sluiten X

• Voornestraat 26
    6922 EB Duiven

Loopgroep FRoS (Fun Running on Sunday)

Op alle dagen van de week vinden er trainingen plaats op basis van de verschillende niveaus. Op maandagavond is er training voor de jeugd van 4 tot en met 12 jaar. Dinsdagavond tot en met vrijdagavond wordt er op verschillende niveaus in groepen getraind. Zaterdag is er een training voor de beginnende hardloper en op zondag wordt de gemixte Fun Running gehouden, meestal in bos-heidegebied.

De trainingen worden gratis gegeven door gediplomeerde hardlooptrainers en er wordt geen contributie gevraagd zodat iedereen die kan en wil sporten zich kan aanmelden. Loopgroep FRoS organiseert clinics voor o.a. Nationale Sportweek, koningspelen ook de Bevrijdingsestafette van Wageningen naar Duiven en de jaarlijkse hardloopwedstrijd in de Liemers: Bert Timmer Memorial Loop.De opbrengstĀ van de wedstrijd gaat, na aftrek van de kosten, naar een lokaal goed doel. Daarnaast wordt in samenwerking met Stichting Go-Clean de Liemers jaarlijks een Plogging Event gehouden.

Foto's van Loopgroep FRoS (Fun Running on Sunday)

Loopgroep FRoS (Fun Running on Sunday) in het kort

• Hardlopen