sluiten X

• 's-Gravenweg 311
    2905 LB Capelle aan den IJssel

Golfclub Capelle

Golfclub Capelle is een gezellige golfvereniging met een gastvrij karakter en telt circa negenhonderd leden. Het actieve verenigingsleven maakt een belangrijk onderdeel uit van de beleving van de golfsport.

Naast de 18 holes golfbaan met A-status biedt de vereniging, een overdekte driving range een clubhuis met een gastvrije ambiance, een goed restaurant en een professionele golfshop. De golfbaan, ontworpen door Donald Harradine, is een uitdagende parkbaan die boeiende uitdagingen biedt voor de betere speler en een plezierige afwisselende indeling voor de recreatieve golfer.

De golfbaan wordt bezocht door leden, hun introduc├ęs, individuele bezoekers en ook door groepen die voor een golfdag, een clinic of vergadering komen. Bij het reserveren worden ruime starttijden gehanteerd zodat leden en bezoekers in alle rust kunnen golfen.

Golfclub Capelle in het kort

• Golf