sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Multatuliulaan 92
    2252 ZM Voorschoten
  • 0652573388

Budocentrum Junansei

Budocentrum Junansei is een gezellige vechtsportschool met locaties in Voorschoten, Wassenaar en Leiden. Er zijn lessen in Ju-Jutsu (Jiujits), Aikido en Kobudo voor volwassenen en kinderen. 

Het Ju-Jutu (stijl Yoseikan) is een veelzijdige krijgskunst met elementen uit judo, aikido, karate, kickboksen, traditionele ju-jutsu stijlen, kobudo en bjj. Hoewel de stijl zich ook leent voor wedstrijden speelt de toepasbaarheid voor zelfverdediging altijd een belangrijk rol. 

Het Aikido (stijl Yoseikan) is een sierlijke discipline waar geprobeerd wordt om de energie van de aanvaller te neutraliseren of te controleren met zo min mogelijk schade voor de aanvaller. De persoonlijke ontwikkeling van de beoefenaar staat in deze activiteit voorop. 

Kobudo (stijl Tenshin Shoden Katori Shinto Ryu; Yoshio Sugino) is een traditionele krijgskunst waar geleerd wordt om het zwaard te hanteren tegen verschillende wapens, zoals zwaard, staf (bo) en hellebaard (naginata). De training is veel in vaste vormen met houten oefenwapens. 

Speciaal voor kleuters is er Tuimelbudo, dynamische lessen waarin basis judo en zelfverdediging centraal staan. Er is ook een variant voor peuters waar de kinderen samen met een ouder kunnen stoeien.

De lessen worden gegeven door Sam Sosef & Esther van Diggelen.

Naast de budolessen op de mat verzorgen ze ook andere activiteiten:

1)actieve kinderfeestjes met een vechtsport of ninja thema;

2) cursussen zelfverdediging en weerbaarheid voor volwassenen, kinderen, bedrijven en zorginstellingen

3) bedrijfstrainingen gebaseerd op de principes uit de krijgskunsten met de nadruk op conflictmanagement, agressie regulatie, weerbaarheid, samenwerken en leiderschapBudocentrum Junansei in het kort

Activiteiten

  • Aikido
  • Training

Ik ben geinteresseerd in wat het kost om onze ledenadministratie uit te besteden:

Nee

Lidmaatschap noodzakelijk:

Ja

Sporten

  • Vechtsport
  • Verdedigingssport
  • Zelfverdediging