sluiten X

• Fluitpolderplein 1
    2262 ED Leidschendam

Algemene Zwemvereniging Leidschendam (AZL)

Zwemvereniging AZL is al 50 jaar een begrip in Leidschendam en omstreken.

In zwembad De Fluit in Leidschendam bieden we zwemles, waterpolo en wedstrijdzwemmen voor jong en oud binnen een gezellige vereniging.

We hebben de Licentie Nationale Zwemdiploma's en we vinden veilige, goede en leuke zwemlessen belangrijk. Behalve het enige echte Zwem-ABC kun je bij ons ook terecht voor verschillende zwemvaardigheidsdiploma's, zoals zwemvaardigheid 1-2-3, snorkelen, survival, waterpolo en wereldzwemslagen.

De zwemlessen worden bij AZL gegeven door een team van jonge, enthousiaste en gediplomeerde vrijwilligers.

Daardoor is er veel individuele aandacht en kunnen we maatwerk leveren.

In het zwembad beschikken we over een modern clubhuis met zicht op de zwemmers. Een unieke faciliteit. Ons clubhuis is ook te huur voor vergaderingen of andere bijeenkomsten.

Kijk op onze website voor meer informatie.

Algemene Zwemvereniging Leidschendam (AZL) in het kort

• Zwemles