sluiten X

2023 EC Haarlem

SV KennemerRand

Wat is KennemerRand

SV KennemerRand is een sportvereniging voor iedereen die in de natuur wil sporten. Je kunt 1 tot 3 x in de week hardlopen met oefeningen, nordic walking, low impact e.a. trainingen. Wij richten ons op bewoners  van Haarlem, Bloemendaal, Heemstede, Zandvoort, Velsen, Hillegom en Haarlemmermeer. Onze tainingen zijn ingedeeld naar niveaus en wensen. De trainingen worden geleid door professionele trainers.

Buiten trainen we het hele jaar door in de Amsterdamse Waterleidingsduinen, de "mooiste sportschool van Nederland". In de winter hebben naast buiten training ook conditietraining  in een sportzaal. SV KennemerRand biedt zijn leden een breed aanbod: hardloopgroepen, Nordic walking, Sportwalk en Low impact voor wie het wat rustiger aan wil doen (zonder piekbelasting).

De binnentraining (van oktober t/m maart) is een fitnesstraining met extra aandacht voor je skiconditie m.n. kracht en rompstabiliteit, voor velen aan te raden! We hebben ook winter low impact training voor als je het even rustiger aan moet doen. Bij voldoende belangstelling is er een Nordic Walking cursus.

Je vindt ons op www.kennemerrand.nl

SV KennemerRand in het kort

• fitnesstraining