sluiten X

2102 BZ Heemstede

SV KennemerRand

Wat is KennemerRand

SV KennemerRand is een sportvereniging voor fitnesstraining.
Oorspronkelijk vooral gericht op skiers, maar nu steeds meer voor iedereen. Wij richten ons primair op bewoners van het gebied van Zuid-Kennemerland (vandaar de naam). Globaal de gemeenten Haarlem, Bloemendaal, Heemstede, Zandvoort, Velsen, Hillegom en Haarlemmermeer. Onze trainingen worden geleid door professionele trainers.

Buiten trainen we het hele jaar door in de Amsterdamse Waterleidingsduinen, de "mooiste sportschool van Nederland". In de winter trainen we ook in een sportzaal.
SV KennemerRand biedt zijn leden een breed aanbod: hardloopgroepen, Nordic walking, Sportwalk en Low impact, voor wie het wat rustiger aan wil doen (zonder piekbelasting).

De binnentraining (van oktober t/m maart) is een prima fitnesstraining met extra aandacht voor je skiconditie, voor velen aan te raden! We hebben ook winter low impact training.
Ben je 45 jaar of jonger en wil je met leeftijdgenoten trainen, dan ben je ook welkom bij onze Outdoortraining in Hoofddorp.

Je vindt ons op www.kennemerrand.nl

SV KennemerRand in het kort

• fitnesstraining