• Achtersteweg 17
    4194 TH Meteren

Centurion Self Defence

Centurion Self Defence verzorgt in de gehele Betuwe, zelfverdedigingslessen in het meest realistische systeem dat Krav Maga heet, voor jongere en¨oudere¨leden, zowel mannen, vrouwen en kinderen uit de omgeving van Meteren, Geldermalsen, Buren, Zoelen, Ophemert, Opijnen, Tiel en Zaltbommel.

?Tijdens deze lessen oefent u het voorkomen en oplossen van conflict situaties d.m.v. verschillende zelfverdedigingstechnieken, zowel staand als op de grond, in of nabij een voertuig en tegen een of meerdere aanvallers, zowel gewapend als ongewapend.

Deze lessen vinden voornamelijk plaats in Meteren maar kunnen ook op een andere (buiten) locatie elders in de Betuwe worden georganiseerd.

Geen ervaring vereist met andere systemen! Meldt u aan voor een gratis proefles

Centurion Self Defence in het kort

• Verdedigingssport