• Peter Zuidlaan 40
    5502 NH Veldhoven

Tennis- en padelclub Metzpoint

Tennis- en padelvereniging Metzpoint in Veldhoven bestaat al meer dan 40 jaar beschikt over 8 Advantage Redcourt tennisbanen en 2 padel banen. Met een groot aantal vrijwilligers houden wij onze vereniging draaiende. Metzpoint heeft saamhorigheid en gezelligheid hoog in het vaandel staan.

Wij zijn een vereniging die zich primair richt op recreatief tennis en padel, maar ook het aanbieden van trainingen en het deelnemen aan KNLTB competities komen aan bod. Voor de zeer talentvolle jeugdleden is er een samenwerkingsverband tussen alle Veldhovense tennisverenigingen, zodat ook zij op hun niveau kunnen trainen.

Neem contact op www.metzpoint.nl bezoek onze faceboek pagina @tpcmetzpoint of kom gewoon langs tijdens onze wekelijkse toss op dinsdagavond en speel mee!

Tennis- en padelclub Metzpoint in het kort

• Padel