• Heilig Hartstraat 4
    4873 CZ Etten-Leur
  • 0640020050

Mabuhay Self-Defense

Mabuhay Self-Defense staat gezelligheid, een goede sfeer en keihard trainen voorop. Op de mat is iedereen gelijk. Ons uitgangspunt is elkaar helpen en elkaar respecteren. Dat in een ongedwongen sfeer.

Sport en beweging zijn, ongeacht de leeftijd en cultuur, voor iedereen belangrijk. Door het bieden van onze trainingen willen wij bijdragen aan het realiseren van meer zelfvertrouwen en een betere lichamelijke conditie van de inwoners van Etten-Leur en omstreken. In Etten-Leur zijn wij de enige sportschool die Krav Maga lessen aanbiedt. Daarnaast kun je bij ons boksen en/of werken aan je conditie met Fit2Fight.

Je vindt Mabuhay Self-Defense aan de Heilig Hartstraat 4 te Etten-Leur (basisschool de 4Heemskinderen). Mocht je met het openbaar vervoer komen, wij zitten op 8 minuten loopafstand van het centrum. Voor de ingang van Mabuhay Self-Defense is er parkeergelegenheid, en aan de overkant van de weg is er voldoende parkeergelegenheid bij de Jumbo.

Foto's van Mabuhay Self-Defense

Deze sportvereniging in het kort