• Jan van Brakelpad 18
    3223 RB Hellevoetsluis

Mudo Kwan Hapkido

Hapkido vereniging Mudo Kwan is opgericht op 23 september 1997 en bestaat dit jaar (2018) ruim 20 jaar. Mudo Kwan verzorgt trainingen in Hellevoetsluis en Oude Tonge. De hoofd school is gevestigd in Oude Tonge. Hier heeft de vereniging een eigen accomodatie, centraal gelegen t.o.v. Noord Braband, Zeeland en de Eilanden Voorne Putten en Goeree Overflakkee. De vereniging vervult een centrum functie voor leden uit boven genoemde regio’s en zelfs uit Hoogvliet en Rotterdam. Bij Mudo Kwan wordt lesgegeven in Jungki Hapkido, Chung Seok Kuhapdo en Muso Jikiden Eishin Ryu. Mudo Kwan is aangesloten bij Jungki Kwan Nederland (JHKBN), Jungki Kwan Korea en de Federatie Oosterse Gevechtskunsten (FOG).

Voor meer informatie over de Mudo Kwan Hapkido groep kijk dan op www.mudokwan.nl

• Verdedigingssport