sluiten X

• Koepel 3
    4613 BM Bergen op Zoom

Bujinkan Dojo Yamabara

Bujinkan Budo Taijutsu is een Japanse krijgskunst die afkomstig is van de Samoerai en de Ninja. Bujinkan bestaat uit 9 verschillende "scholen" die elk haar eigenschappen heeft. De basis van al deze scholen is de manier van bewegen waarbij techniek, balans en timing centraal staan en dus geen brute kracht. Dat maakt Bujinkan geschikt voor jong en oud. Tijdens de training leer je ongewapende technieken zoals stoten,trappen,worpen, klemmen, verwurgingen en drukpunten. Daarnaast werken wij met veel verschillende wapens zoals korte en lange stok, zwaard,mes,speer, naginata, ketting, kobutan en nog veel meer. De Bujinkan kent geen wedstrijden, zowel gevorderden als beginners trainen met elkaar in een uiterst gemoedelijke sfeer. Kom snel eens langs voor een gratis proefles!

Foto's van Bujinkan Dojo Yamabara

Bujinkan Dojo Yamabara in het kort