• Bernhardlaan 39
    6824 LE Arnhem

Budo-ryu

Bij budo-ryu.nl  kunt u aikido, iaido, jiujitsu, karate en Shaolin kung fu trainen bij enthousiaste deskundige leraren.

Budo-Ryu Arnhem is een samenwerkingsverband tussen verschillende budoleraren die een gemeenschappelijke visie hebben inzake het beoefenen van martial arts.
Op dit moment wordt er les gegeven in: jiujitsu, aikido/iaido, kung fu en karate. Budo-Ryu is de verkorte naam van Stichting Budo Ryu Schaarsbergen, de stichting waaronder onze activiteiten plaatsvinden.

Wij trainen op maandag en woensdag. Maandag trainen we Karate van 19.00 - 20.00 en Jiu-Jitsu van 20.00 - 21.30 uur en woensdag van 19.30-20.30 uur kung fu en aikido/iaido. Woensdag vanaf 20.30 uur tot 21.30 is er Jiu-Jitsu en vrij trainen.

Onze dojo is gevestigd aan de Bernardlaan 49 in Arnhem in de gymzaal van het Beekdallyceum.

Wij zijn aangesloten bij verschillende vechtkunstbonden waardoor onze leerlingen na de nodige jaren training een erkende zwarte band kunnen halen. Wij beoefenen  vechtkunsten omdat het goed is voor onze weerbaarheid en conditie. Daarnaast vinden we het vooral erg leuk om te doen.

Karate kan vanaf 11 jarige leeftijd bij ons worden getraind. Voor de overige vechtkunsten geldt een leeftijd vanaf 16 jaar. Dames en heren zijn altijd welkom voor een gratis proefles voor een of meer van onze verschillende stijlen (aikido en iaido, jiu-jitsu, karate, shaolin kung fu), bel hiervoor Rudy op 06-22400789, of stuur een email.

• Verdedigingssport