• Marathonloop 2
    5235 AB 's-Hertogenbosch

Tennisclub Maaspoort

TC Maaspoort is gevestigd op de Maaspoort te 's-Hertogenbosch en staat bekend als een gezelligheidsvereniging waar iedereen zich even kan ontspannen na werktijd. Het is belangrijk dat een ieder zich welkom voelt.

Wij zijn een gerenomeerde tennisclub die zich de laatste jaren heeft toegelegd op zowel tennis als padel. De nieuwe rage overgewaaid uit Spanje is op dit moment razend populair. Sinds kort hebben wij er een nieuwe padel baan bij en staat de teller nu op 3 banen. Bij een lidmaatschap van onze club zit zowel het tennissen als het padelen inbegrepen.

Diverse commissies zijn actief in het organiseren van activiteiten waaraan iedereen kan deelnemen. Ook  dag activiteiten worden georganiseerd waarin een niet-lid kan komen spelen om te ervaren wat het is om te padelen en te tennissen. Op de 1e woensdag van de maand om 20.00 uur is er een grabbel waarin sociaal wordt gespeeld zowel tennis als padel. Ook niet leden kunnen hiervan gebruik maken. U bent hier van harte welkom.

Wij hebben volop parkeerruimte rondom de tennisclub en zijn gemakkelijk te vinden namelijk bij de Flik Flak hal voor menigeen een begrip in de turnsport.

• Toernooien

• Padel en tennis