Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Beverwaardseweg 500
    3077 GH Rotterdam
  • 0610513513
  • Website

Tiga Satria Fighting Academy - Pukulan Bukti Negara

Tiga Satria Fighting Academy is een school die zich puur richt op het Indonesisch Vechtsysteem Pukulan Bukti Negara. Kenmerkend zijn de directheid, gebruik van slim voetenwerk om de tegenstander te bestrijden, in plaats van brute kracht. Daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van kennis van het lichaam, hoe je het maximaal kunt inzetten, ook al ben je klein van stuk (Body Mechanics). Het is puur gericht op Zelfverdediging, of beter nog, hoe een 'aanval' direct kan worden overgenomen met een 'tegenaanval'.
Aspecten als meerdere tegenstanders, grondgevecht, en gewapende tegenstanders komen ook aan bod voor gevorderden.

Pukulan Bukti Negara wordt inmiddels in diverse landen lesgegeven in Europa (Zweden, Noorwegen, Duitsland,Belgie,Zwitserland, Italie, Engeland, Schotland en natuurlijk Nederland als thuisbasis) en in de Verenigde Staten. In Nederland wordt er lesgegeven in Rotterdam en tevens in Breda.

Meer internationale informatie is te vinden op www.nagakuninginstitute.com. Overigens is Naga Kuning Institute de overkoepelende naam voor de stijlen die worden getraind binnen dit instituut, allemaal met een Indonesische oorsprong.Deze sportvereniging in het kort

Activiteiten

  • Training

Ik ben geinteresseerd in wat het kost om onze ledenadministratie uit te besteden:

Nee

Lidmaatschap noodzakelijk:

Nee

Sporten

  • Vechtsport
  • Verdedigingssport