• Middeldijkerplein - sporthal Waterpoort - 9
    2993 DL Barendrecht
  • 06-19408585

Badmintonvereniging BVZP

BADMINTON spelen op woensdagavond.

Wij zijn een vereniging voor recreatief badminton, opgericht 1 september 1979 in Rotterdam-Zuid en spelen nu in Barendrecht en bestaan inmiddels al MEER DAN 35 jaar! Bij onze vereniging staan gezelligheid en sportiviteit hoog in het vaandel.

In het seizoen (september tot juli.) spelen wij iedere woensdagavond van 19.30 tot 22:30 in sporthal Waterpoort, Middeldijkerplein 9, Barendrecht. Het is dan vrij spelen; je kunt op elk moment van de avond komen en gaan.

Er wordt in tijdseenheden van 20 minuten per baan gespeeld. Je kunt de hele avond met dezelfde mensen blijven spelen, maar het is natuurlijk veel leuker om de sportieve uitdaging met verschillende mensen aan te gaan. Je kunt daarom ook als je wilt, elke partij met 3 andere mensen spelen.
Keuze en flexibiliteit in combinatie met sportiviteit!
Voor het geld hoef je het niet te laten! Voor € 5,00 mag je een hele avond komen spelen of betaal in een keer het vaste bedrag van € 110,00 voor een heel seizoen.

Kijk snel op onze website en/of Facebook voor meer informatie !

• Toernooien