• Mariannalaan 19a
    7316 DS Apeldoorn

Shaolin Kung Fu Apeldoorn: He Yong Gan

Shaolin Kung Fu lessen in Apeldoorn: He Yong Gan

Shaolin Kung Fu in Apeldoorn, Iedereen kent ze wel de Shaolin Monniken bekend van hun spetterende theater shows en krachtige Shaolin Kung Fu. Het Shaolin Kung Fu is ook te beoefenen in de regio Apeldoorn.

Shaolin Kung Fu Apeldoorn is een school voor het Traditionele Shaolin Kung Fu lessen in:

- Shaolin warming up
- Shaolin kracht en conditie lenigheids training
- Shaolin Ji Ben Gong (basis technieken)
- Shaolin Taolu (vormen ongewapend en gewapend)
- Shaolin Qin Na ( technieken met partner zelfverdediging )
- Shaolin Qi Gong ( oefeningen voor opwekken van energie)
- Shaolin Sanda ( Chinees Kickboksen en grijp/ klem technieken )
- Shaolin Tai Chi Chuan ( interne vechtkunst )

Shaolin Kungfu, is ongeveer 1500 jaar geleden ontstaan, in de provincie Henan China. De tempel zelf is gebouwd en gevestigd in het jaar 495 na Christus. De tempel is gebouwd door Xiao-Wen een keizer die de tempel bouwde om monnik Ba Tuo te eren. Een Indiase Monnik, Bodhidharma (Da Mo in het Chinees) die tevens de 28ste opvolger van Boeddha was, trok via de Himalaya naar China en kwam uiteindelijk aan in de Song Shan regio en natuurlijk bij de Shaolin Tempel. Hij trof daar de monniken in zeer slechte fysieke conditie aan. Zo slecht dat deze monniken de lange meditatie sessies niet konden volhouden. Hierdoor heeft Da Mo de basis gelegd voor het Shaolin Kung Fu en is daarmee ook 1 van de belangrijkste personen uit de vechtsport / vechtkunst geschiedenis.

U bent van harte welkom voor een proefles, Shaolin Kung Fu Instituut: He Yong Gan Apeldoorn is aangesloten bij de Shaolin Bond Nederland.

• Lichaam en Geest

• Shaolin Kung Fu in Apeldoorn