sluiten X

5421 AA Gemert / Mill

van der Putten Taekwon-Do Academy

Een prachtige Koreaanse zelfverdedigingskunst Taekwon-Do (ITF) oudste stijl,
voor jeugd vanaf 6 jaar t/m 12 j.- junioren 13 t/m 17 j.- volwassenen 18 t/m 35 j.- en senioren 35+.
Hoofdtrainer Master Léon van der Putten 7de Dan ITF. De dagelijkse leiding is in handen van Sabum Anke Peters 4de Dan ITF International Instructor.

De school kweekt geen vechtersbazen/bazinnen maar leert verdedigen om vechten te voorkomen. Gratis proefles. Ook workshops voor scholen en bedrijven mogelijk. Lekker sporten met geest en lichaam. Vanaf €15 per maand (16 x trainen). U bent van harte welkom op de kijklessen.

Ook voor mensen die het niet kunnen betalen een mogelijkheid om hun kind te laten sporten bij ons via de Stichting Leergeld

Foto's van van der Putten Taekwon-Do Academy

van der Putten Taekwon-Do Academy in het kort