ASM Sports - Martial Arts & Fitness Drunen


Groenewoud 19a 5151 RM Drunen
06 45417249 Klik om te bellen

Over ASM Sports - Martial Arts & Fitness Drunen

Bij sportschool ASM Sports - Martial Arts & Fitness Drunen kun je terecht voor diverse (vecht) sporten en fitness.

ASM Sports - Martial Arts & Fitness Drunen bestaat nu bijna 10 jaar en is ontstaan door een passie voor het sporten. Met een eigen achtergrond in diverse vechtsporten en fitness, was het tijd om deze kennis, maar vooral plezier erin door te geven aan anderen. 

ASM Sports - Martial Arts & Fitness Drunen bied een breed pakket groepslessen aan zoals Dames Kickboksen, Cardio kickboksen, bokszaktraining, kickboksen drunen, Muay Thai, padstraining, Hapkido, Jiu-Jitsu, HITT training, Strength & Conditioning, Personal training, Power training, fitness en voedingsadvies.

U kunt bij ons ALL-IN sporten, dat betekent dat u 7 dagen per week kunt sporten en niet hoeft te kiezen welke sport u het meest bevalt.

Wij vinden hard en intensief trainen erg leuk, maar er is ook tijd voor een gezellig praatje met elkaar. De sfeer onderling is gemoedelijk, waarbij elkaar helpen, respect en vooral een laagdrempeligheid erg belangrijk is. 

Sporters van elk niveau zijn bij ons welkom. Van een recreatieve sporter tot een wedstrijdsporter, wij hebben voor ieder een geschikte les. 

Wil je een keer meetrainen, kom dan gewoon eens binnenlopen. Voor informatie ga naar www.asmsports.nl of stuur een e-mail naar info@asmsports.nl. Je kunt ons ook een whatsapp bericht sturen natuurlijk.

ASM Sports - Martial Arts & Fitness Drunen in het kort

Sporten

Vechtsport
Verdedigingssport
Zelfverdediging

Activiteiten

Competitiespel
Training

Onze locatie

ASM Sports - Martial Arts & Fitness Drunen


Groenewoud 19a 5151 RM Drunen
06 45417249 Klik om te bellen